Yleistiedot

FastFix EUROLEON-keittiöhana DISH GENIE-sivusuihkulla ja pesukoneventtiilillä:

Tuotepakkaus:

Fiksut ominaisuudet:

  • DISH GENIE -sivusuihkuhana tuo uusia käytännöllisiä ominaisuuksia niin keittiöön kuin kodinhoitohuoneeseen ! Dish Genie -hanojen erikoisuus on vaihdettavilla pesimillä varustettu sivusuihku. Se helpottaa konepesuun sopimattomien astioiden tiskaamista. Mm. uunipellit ja -vuoat, pannut, viinilasit, termos- ja urheilujuomapullot eivät sovellu konepesuun materiaalien tai suuren koon vuoksi. Viinilasien pesu on työlästä ja ne jäävät usein likaisiksi, mikä voi vaurioittaa laseja. Dish Genien avulla lasien ja muiden astioiden tiskaaminen on kätevää ja nopeaa. Sivusuihkun suoralla vesisuihkulla on myös kätevä täyttää isot kattilat ja huuhdella tiskiallas.
  • Granan kansainvälisesti patentoitu FastFix®-pikakiinnitys mahdollistaa hanan asentamisen altaaseen jopa alle 30 sekunnissa, kun normaalisti hanan asennusaika on noin 30 minuuttia. FastFix® toimii altaan päältä, joten asentajan ei tarvitse maata allaskaapissa kuten tavallisesti. Asennus on helpompaa, nopeampaa ja sitä kautta halvempaa !
  • Valmistettu korkealaatuisesta, matala lyijypitoisesta messingistä. Turvallisempi juomavesi jokaisesta Grana-hanasta!
  • EcoClick-säätöosa ohjaa ekologisempaan kulutukseen lähes huomaamatta. Kun hanan säätää suuremmalle, hanan kahva naksahtelee pehmeän asteittaisesti käden alla. Naksahdus muistuttaa sinua hienovaraisesti miettimään vedenkäyttötarvettasi. Jos tarvitset paljon vettä, EcoClick ei kuitenkaan rajoita sinua. Myös lasten ja ikääntyneiden on helppo käyttää EcoClick-hanaa.
  • Asennuksesta tekee turvallisen FlexPEX-metallivaipalla suojatut muoviset, joustavat PEX-liitäntäputket (⌀10 mm), jotka on pysyvästi kiinnitetty toisesta päästä hanaan, jolloin parempi suoja mahdollisia vesivahinkoja vastaan​.​ Asennuksesta tekee vaivattoman putkien värikoodaus ja ne ovat 15cm pidemmät, kuin normaali totuttu pituus.  PEX-putket ovat CE-tyyppihyväksytyt.
  • Hiljainen, ääniluokkaan I kuuluva hana, jonka äänentaso ei ylitä 20 desibeliä (paine-erolla 3 bar).

FastFix-asennus:

Jos videon tekstitys ei näy automaattisesti, klikkaa ne päälle soittimen alareunasta.

Esittelyvideo

Suomessa suunniteltu ja tyyppihyväksytty:

Kaikki Granan tuotteet ovat Suomessa suunniteltuja. Työtä tehdessään suunnittelijat ovat pitäneet mielessään erityisesti pohjoismaiden kuluttajien tarpeet. Siksi Granan tuotteissa yhdistyy kaunis muotoilu, kestävyys, laatu, ekologisuus ja edullisuus. Suomalaiseen tapaan pesuallashanoista löytyvät vaihtoehdot bideesuihkulla.

Suomalainen Tyyppihyväksyntä Finland – merkintä (STF) takaa, että hana on testattu ja tyyppihyväksytty suomalaisiin olosuhteisiin. Suomessa VTT antaa STF-merkinnän hanoille, jotka ovat läpäisseet seuraavat testit: vedenvirtaama, hanan ja sekoittajan äänitaso, käyttökestävyys (= paineenkestävyys, kulutuksenkestävyys, lujuus) ja materiaalista irtoavat lyijy- ja kadmiumpitoisuudet. STF-tyyppihyväksyntäpäätökset löydät tästä: (Keittiöhanat PDF 192 KB). (Pesuallashanat PDF 192 KB).

Testitulokset koskien sekoittajan äänentasoja, vedenvirtausta, käyttökestävyyttä ja irtoavien raskasmetallien, lyijyn ja kadmiumin, pitoisuuksia löydät tästä.

5 vuoden takuu:

Takuu koskee materiaali- ja valmistusvirheitä viisi (5) vuotta ostokuitin päivämäärästä. Takuu ei koske normaalia kulumista, eikä tuotteen virheellisestä asennuksesta, käytöstä tai huoltotoimenpiteistä johtuvia vikoja tai veden epäpuhtaudesta aiheutuvia ongelmia.

Takuuasioissa, älä irrota hanaa, vaan ota välittömästi yhteys asiakaspalveluumme tai tuotteen jälleenmyyjään.

Pintamateriaali (1):

Kromi.

EUROLEON -tuotesarjassa:

FastFix keittiöhanat: (linkit alla tuotekuviin)

FastFix pesuallashanat: (linkit alla tuotekuviin)

Amme- ja suihkuhanat: (linkit alla tuotekuviin)

Grana-esite 2017:

Oheisesta linkistä (PDF 7.80 MB). 

Ominaisuudet

FastFix-pikakiinnitys:

mahdollistaa hanan asentamisen altaaseen jopa alle 30 sekunnissa. Normaali keskimääräinen asennusaika on 30 minuuttia. Muista katsoa asennusvideo ennen asennusta täältä.

FlexPex-putket:

ovat metallivaipalla suojattuja muovisia pex-putkia. FlexPex-putket ovat taipuisia ja siksi helppoja käsitellä. FlexPex-putket ovat myös 15cm pidemmät, kuin normaali totuttu pituus, kalliita liitospaloja ei siis tarvita. Asennuksesta vaivattoman tekee myös putkien värikoodaus. PEX-putket ovat CE-tyyppihyväksytyt.

EcoClick:

on yksinkertainen tapa säästää luontoa. Kun hanan säätää suuremmalle, hanan kahva naksahtelee pehmeän asteittaisesti käden alla. Naksahdus muistuttaa sinua hienovaraisesti miettimään vedenkäyttötarvettasi. Jos tarvitset paljon vettä, EcoClick ei kuitenkaan rajoita sinua. Myös lasten ja ikääntyneiden on helppo käyttää EcoClick-hanaa.

Ääniluokka 1:

 Hanan maksimiäänenpaine on <20 dB mitattuna ISO 3822 -standardin mukaan.

Lead Free:

Hanat läpäisevät vesikalusteiden tyyppihyväksyntäohjeiden mukaiset raskasmetallimittaukset.
Näytteessä kadmium < 2 μg ja lyijy < 20 μg (suihkusekoittajilla ja suihkuilla lyijyä < 200 μg).

Takuu:

Grana-hanoilla, suihkuilla ja sekoittajilla on 5 vuoden takuu.
Takuuasioissa ota aina yhteyttä asiakaspalveluumme.

Astianpesukoneliitäntä
Kyllä.
Värivaihtoehdot
Kromi.
Korkeus
20 cm
Tuotepakkaus
1x Dish Genie Agrion -keittiöhana apk-liittimellä ja FastFix-liitännällä, kromi
1x Dish Genie -sivusuihku, kromi
3x pesin
2x pyöreä vaihtosieni
1x läpivientikappale
1x letku
Dish Genie -pesimet
– viinilaseille, kuohuviinilaseille, purkeille, korkeille laseille ym.
– lautasille, pannuille, kattiloille, uunivuoille ja -pelleille ja muille astioille
– tutti-, termos- ja urheilujuomapulloille, maljakoille ym.

Suomessa vielä melko tuntematon sivusuihkuhana on erittäin yleinen esimerkiksi USA:ssa. Käytännölliset pesimet kuitenkin erottavat Dish Genien perinteisistä sivusuihkuista.
Tuotevariaatiot
Dish Genie on saatavilla seuraavilla hanamalleilla: DG Agrion kromi, DG Agrion rosteri, DG Agrion mustakromi ja DG Euroleon kromi.