Innostu näistä!

Näistä asioista innostumme itse ja saamme inspiraation suunnitteluumme. Keräämme tähän kasvavan kirjaston aiheista, jotka jollain tavalla koskettavat meitä.

Tervetuloa uusille nettisivuillemme

17.04.2018

Olemme iloisia ja jännittyneitä kun vihdoin pääset sukeltamaan Granan design-maailmaan. Iloisia siksi, että näin saat helposti kokonaiskuvan laajasta mallistostamme ja voimme samalla näyttää mikä innostaa ja inspiroi meitä suunnittelussa. Jännittyneitä olemme siksi, että haluamme tietää mitä ajattelet Grana.fi:stä.

Uskomme että tulet viihtymään sivuillamme. Täällä kannattaa käydä useamminkin, sillä päivitämme sivuja säännöllisin välein. Olemme myös hyvin kiinnostuneita kuulemaan mielipiteesi niin sivuista kuin itse tuotteista.

Osallistu arvontaan Facebookissa tai Instagramissa ja voita mikä tahansa GRANA-tuote! Alla tarkemmat kilpailun säännöt.

 

Grana Oy:n Facebook ja Instagram -kilpailun säännöt

Ajankohtaisimman kilpailumme säännöt

Granan uudet nettisivut on julkaistu osoitteessa WWW.GRANA.FI Sen kunniaksi järjestämme kilpailun, jossa voit voittaa minkä tahansa haluamasi tuotteen sivustoltamme.

Näin osallistut
Kommentoi vähintään yhtä tuotetta ja seuraa meitä joko Facebookissa tai Instagramissa. Voit tietenkin tuplata mahdollisuutesi käymällä kommentoimassa ja aloittaa seuraamisemme molemmissa kanavissa. Arvonta suoritetaan Grana Oy:n henkilökunnan toimesta torstaihin 31.5.2018 mennessä tulleiden vastauksien kesken.

Kilpailuun voivat osallistua kaikki 18 vuotta täyttäneet henkilöt, jotka ovat rekisteröityneet joko Facebookin tai Instagramin palveluun. Mikäli arpaonni osuu Grana Oy:n henkilökunnalle tai arvottua henkilöä ei tavoiteta 14pv. kuluessa pidätämme oikeuden uudelleen arvontaan. Palkinto toimitetaan Manner-Suomen sisällä olevaan viralliseen osoitteeseen. Muista mahdollisista kuluista tai kustannuksista vastaa voittaja.

Kilpailu ei ole Facebookin tai Instagramin sponsoroima, suosittelema, hallinnoima, eikä millään muullakaan tavalla niihin liittyvä. Annettuja nimiä ja yhteystietoja ei kerätä, tallenneta eikä luovuteta kolmansille osapuolille tai käytetä suoramarkkinointiin. Kilpailun järjestäjä pidättää oikeuden sääntömuutoksiin.

Kiitos ja onnekasta vuotta 2018!

– Team Grana