Innovaatiot

FastFix & Dish Genie

FastFix säästää aikaa ja rahaa

Patentoitu FastFix on käänteentekevä uutuus hanojen asennuksessa. FastFix-pikakiinnityksen avulla hana voidaan asentaa altaaseen jopa alle 30 sekunnissa, ilman altaan alla konttamista ja hankalaa kurottelua.

Hanan keskimääräinen asennusaika on noin puoli tuntia. FastFix on kustannustehokas 30 sekunnin asennusajallaan, koska se säästää LVI-asentajalta aikaa ja vaivaa. Tämä mahdollistaa myös pienemmät kustannukset kuluttajalle.

FastFix –tuotteen idea sai alkunsa LVI-asentajien toiveesta. Ammattikunta toivoi hanaa, joka olisi nopeampi asentaa ja jossa olisi pidemmät, taipuisat putket. Grana vastasi toiveisiin FastFixillä ja FlexPexillä. FastFix on eduksi erityisesti urakointikohteissa, jossa asennettavana on useita hanoja.

FastFix on kansainvälisesti patentoitu ratkaisu.

 

 

Keittiön sivusuihkuhana Dish Genie on arjen pelastaja

Jokaisessa kodissa on astioita, joita ei voi suuren koon tai materiaalien vuoksi pestä astianpesukoneessa. Dish Genie kehitettiin juuri tähän tarpeeseen – helpottamaan arkea keittiössä.

 

Grana Dish Genie helpottaa hankalien astioiden pesemistä

Muun muassa uunipellit ja -vuoat, pannut, viinilasit, tuttipullot, termos- ja urheilujuomapullot soveltuvat huonosti konepesuun. Tuttipulloja ei saa pestä tiskikoneessa turvallisuussyistä. Dish Genie -sivusuihkuhanan kolme vaihdettavaa, monikäyttöistä pesintä tekevät näiden ja monien muiden astioiden tiskaamisesta kätevää ja nopeaa.

Pesinsienten läpi tuleva vesi ei roisku ja suihkulla voi myös kätevästi täyttää isot astiat sekä huuhdella tiskialtaan.

 

 

Vaihtoehto pull-out- ja pull-down-hanoille
Ulosvedettävä hana, eli pull-out- tai pull-down-hana, on yleinen valinta kun keittiön hanalta halutaan tavallista enemmän ominaisuuksia. Ne ovatkin käteviä tiskien ja altaan huuhtomiseen, mutta varsinaiseen tiskaamiseen niitä ei ole suunniteltu. Aamiaislautanen tai muu kevyesti käytetty astia on jokseenkin turha laittaa konepesuun. Dish Genien avulla lautasen pyöräyttää nopeasti puhtaaksi.
Dish Genie esiteltiin alunperin Dish Wizard -nimellä. Tämän jälkeen suihkukahvan muotoilu ja pesinten kiinnitysmekanismi vielä uudistettiin.

 

Dish Genie -tuoteperhe

Dish Genie on innovatiivinen tuoteperhe, jossa yhdistyvät moderni pesukoneliittimellinen keittiöhana ja vaihdettavilla pesimillä varustettu sivusuihku. Suomessa vielä melko tuntematon sivusuihkuhana on erittäin yleinen esimerkiksi USA:ssa. Käytännölliset pesimet kuitenkin erottavat Dish Genien perinteisistä sivusuihkuista.